Paštika z bílých fazolí
Suroviny
400 g bílých fazolí v konzervě
3 stroužky česneku
1 lžíce nasekaného rozmarýnu
3 lžíce olivového oleje
šťáva z 1 citronu
2 - 3 ciabatty
sůl
pepř
na ozdobu tymián

Postup
Okapané fazole, nahrubo nasekaný česnek, rozmarýn, olej a citronovou šťávu rozmixujeme. Dosolíme, dopepříme dle chuti.
Podáváme s plátky ciabatty, které jsme z obou stran opekli na trošce oleje. Můžeme zdobit čerstvým tymiánem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1,974x
Komentáře receptu Paštika z bílých fazolí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!