Marinované vepřové řízky Mouřenín
Suroviny
4 vepřové řízky
50 ml sójové omáčky
50 ml medu
1/2 lžičky mletého zázvoru
1 stroužek česneku
2 lžíce cukru
olej




Postup
Řízky naklepeme. Z medu, sójové omáčky, cukru, zázvoru a utřeného nebo prolisovaného česneku připravíme marinádu, do které naložíme řízky, nejlépe den předem. Na rozpáleném oleji je pak osmažíme. Osmažené řízky vyndáme z pánve a výpek rozředíme trochou vody.
Podáváme s hranolkami nebo s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,865x
Hodnocení receptu:
6.67 (počet: 3)
6.67
3
10

Komentáře receptu Marinované vepřové řízky Mouřenín
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!