Ryba ve sladkokyselé omáčce

Suroviny

400 rybích filetů (pangasius)
2 lžičky kari
1 lžíce hladké mouky
1 žlutá paprika
2 mrkve
4 jarní cibulky
1 větší cibule
šťáva z 1 citrónu
1 lžička hnědého cukru
1 hrst nasekané pažitky
1 balení chlebových placek
sůl
pepř
20 ml olivového oleje na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Rybu necháme rozmrznout tak, aby se dala krájet. Potom jí posypeme kari kořením, osolíme, opepříme a zasypeme hladkou moukou. Promícháme necháme chvíli proležet.

Zeleninu omyjeme a zbavíme jadérek. Papriku, jarní cibulku a mrkev s cibulí nakrájíme na tenké plátky. Dáme jí smažit do hluboké pánvi na olivový olej. Pánev přiklopíme a zeleninu necháme změknout. Potom na zeleninu dáme kousky ryby, podlijeme vše vodou a necháme opět podusit pod pokličkou. Když bude ryba měkká, promícháme a zakapeme citrónovou šťávou a osladíme. Můžeme dosolit, dopepřit.

Podáváme na talíře, zdobíme nasekanou pažitkou a podáváme s chlebovými plackami a bílým jogurtem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,070x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba ve sladkokyselé omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist