Drůbeží játra s křenovou omáčkou

Suroviny

6 kusů drůbežích jater
3 rajčata
1 lžíce sádla
cibule
křen
zakysaná smetana
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Rajčata rozpůlíme a polijeme vařící vodou. Po 3 minutách rajčata vyndáme, sloupneme slupku a nakrájíme na centimetrové kousky. Na sádle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme neosolená játra, která necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme a přidáme nakrájená rajčata. Dusíme doměkka a dle potřeby doléváme vodu. Nakonec přimícháme zakysanou smetanu a křen, krátce povaříme. Šťávu můžeme dle potřeby zahustit.

Příloha: krokety, hranolky, brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,685x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží játra s křenovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist