Drůbeží játra s křenovou omáčkou
Suroviny
6 kusů drůbežích jater
3 rajčata
1 lžíce sádla
cibule
křen
zakysaná smetana
sůl
pepř

Postup
Rajčata rozpůlíme a polijeme vařící vodou. Po 3 minutách rajčata vyndáme, sloupneme slupku a nakrájíme na centimetrové kousky. Na sádle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme neosolená játra, která necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme a přidáme nakrájená rajčata. Dusíme doměkka a dle potřeby doléváme vodu. Nakonec přimícháme zakysanou smetanu a křen, krátce povaříme. Šťávu můžeme dle potřeby zahustit.
Příloha: krokety, hranolky, brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,012x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Drůbeží játra s křenovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!