Grilovaný pstruh ve slanině

Suroviny

4 pstruzi
citronová šťáva
50 g másla
česnek
sůl, pepř
anglická slanina (12 - 16 plátků)
máslo na potírání

recept nemá fotografii

Postup

Vykuchané pstruhy omyjeme a osušíme. V břišní dutině je potřeme citronovou šťávou a necháme asi půl hodiny odležet v chladnu. 50 g másla rozšleháme s utřeným nebo prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Potom citronovou šťávu z pstruhů otřeme a břišní dutinu vymažeme česnekovým máslem. Každého pstruha obalíme 3-4 plátky anglické slaniny. Takto upravené pstruhy můžeme grilovat z každé strany asi 8 minut nebo péci v troubě. Během tepelné přípravy je potíráme máslem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,426x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.50 (počet: 4) 5.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný pstruh ve slanině

anonym: Sunday, February 11, 2007
Je to dobrý recept.Hned si hodu vyskoušet.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist