Vepřová panenka na švestkách
Suroviny
Vepřová panenka
hladká mouka
sůl
pepř
sušené švestky
bílé víno
smetana
rybízová marmeláda

Postup
Panenku obalit v hladké mouce a rychle osmahnout, švestky povařit s vínem, potom do toho nalít smetanu a nakonec do toho přidat marmeládu, jen pro barvu.
Jako příloha česnekové bagety - bagetu potřít česnekem a máslem a nechat lehce zapéct v troubě. Krájet široké šikmé řezy bagety.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) jona,
Zobrazeno 4,938x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřová panenka na švestkách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!