Krkovice ve sladkokyselé marinádě
Suroviny
4 plátky vepřové krkovice
2 lžíce pomerančového džemu
1 lžíce meruňkového džemu
100 ml pomerančového džusu
1/2 lžíce medu
2 lžíce oleje
1 lžíce octa
trochu chilli koření
1 lžička kari koření
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Připravíme marinádu z džemů, džusu, oleje, medu, octa, chilli a kari. V této směsi necháme marinovat naklepané plátky krkovice nejméně 2 hodiny v chladnu. Pak je grilujeme asi 12 minut. Při grilování je obracíme a zbytkem marinády potíráme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5 528x
Hodnocení receptu:
9,33 (počet: 3)
9,33
3
10
![Počet hodnotících uživatelů: 3 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Krkovice ve sladkokyselé marinádě
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!