Husí játra na cibulce
Suroviny
husí játra
husí sádlo
1 cibule
hladká mouka
kmín
pepř
sůl

Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na sádle. Přidáme pokrájená játra, kmín a opepříme. Necháme dusit ve vlastní šťávě. Až budou játra měkká, tak je vyndáme, šťávu zaprášíme hladkou moukou a chvíli povaříme a osolíme. Porce jater na talířích touto šťávou přeléváme.
Podáváme s brambory nebo chlebem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,870x
Hodnocení receptu:
7.67 (počet: 3)
7.67
3
10

Komentáře receptu Husí játra na cibulce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!