Husí játra na cibulce
Suroviny
husí játra
husí sádlo
1 cibule
hladká mouka
kmín
pepř
sůl

Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na sádle. Přidáme pokrájená játra, kmín a opepříme. Necháme dusit ve vlastní šťávě. Až budou játra měkká, tak je vyndáme, šťávu zaprášíme hladkou moukou a chvíli povaříme a osolíme. Porce jater na talířích touto šťávou přeléváme.
Podáváme s brambory nebo chlebem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,675x
Hodnocení receptu:
7.67 (počet: 3)
7.67
3
10

Komentáře receptu Husí játra na cibulce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!