Překládané vepřové řízky
Suroviny
4 plátky vepřového masa
20 plátků šunky
250 g plátkového sýra
40 g tuku
1 cibule
250 ml smetany
250 g žampionů
sůl
Postup
Maso naklepeme, nařízneme okraje a prudce 2x z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Ve výpeku necháme podusit nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme houby, dusíme do měkka. Opečené řízky osolíme a naskládáme do vymazaného pekáče. Na každý řízek dáme plátek šunky, trošku podušených hub a plátek sýra. Zalijeme smetanou a pečeme 20 minut v troubě.
Jako přílohu podáváme brambory, vařené či opékané.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,610x
Komentáře receptu Překládané vepřové řízky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!