Překládané vepřové řízky

Suroviny

4 plátky vepřového masa
20 plátků šunky
250 g plátkového sýra
40 g tuku
1 cibule
250 ml smetany
250 g žampionů
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme, nařízneme okraje a prudce 2x z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Ve výpeku necháme podusit nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme houby, dusíme do měkka. Opečené řízky osolíme a naskládáme do vymazaného pekáče. Na každý řízek dáme plátek šunky, trošku podušených hub a plátek sýra. Zalijeme smetanou a pečeme 20 minut v troubě.

Jako přílohu podáváme brambory, vařené či opékané.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,610x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Překládané vepřové řízky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist