Překládané vepřové řízky
Suroviny
4 plátky vepřového masa
20 plátků šunky
250 g plátkového sýra
40 g tuku
1 cibule
250 ml smetany
250 g žampionů
sůl

Postup
Maso naklepeme, nařízneme okraje a prudce 2x z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Ve výpeku necháme podusit nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme houby, dusíme do měkka. Opečené řízky osolíme a naskládáme do vymazaného pekáče. Na každý řízek dáme plátek šunky, trošku podušených hub a plátek sýra. Zalijeme smetanou a pečeme 20 minut v troubě.
Jako přílohu podáváme brambory, vařené či opékané.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,643x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Překládané vepřové řízky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!