Překládané vepřové řízky

Suroviny

4 plátky vepřového masa
20 plátků šunky
250 g plátkového sýra
40 g tuku
1 cibule
250 ml smetany
250 g žampionů
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme, nařízneme okraje a prudce 2x z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Ve výpeku necháme podusit nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme houby, dusíme do měkka. Opečené řízky osolíme a naskládáme do vymazaného pekáče. Na každý řízek dáme plátek šunky, trošku podušených hub a plátek sýra. Zalijeme smetanou a pečeme 20 minut v troubě.

Jako přílohu podáváme brambory, vařené či opékané.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,450x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Překládané vepřové řízky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist