Plzeňská roláda

Suroviny

800 g vepřové plece
2 cibule
1 vejce
2 sterilizované okurky
2 lžíce kečupu
1 lžíce hladké mouky
2 dcl piva
olej
nové koření
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Přibližně čtvrtinu masa odřízneme a ze zbylého nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Odříznuté maso nameleme, promícháme s troškou vody se solí, navršíme do středu plátku masa, na to položíme překrájená natvrdo uvařená vejce a na nudle nakrájené okurky. Zavineme a převážeme nití.

Dáme do pekáče, do kterého jsme dali trošku oleje a pokrájenou cibuli, přidáme nové koření a za mírného podlévání pečeme do měkka. Měkkou roládu vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme pivem a kečupem a povaříme. Poté procedíme na roládu, kterou jsme nakrájeli na plátky.

Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,555x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plzeňská roláda


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist