Tuňáková pomazánka I.
Suroviny
1 konzerva tuňáka
1/2 citronu
svazek ředkviček (příp. kedlubna)
pažitka
sůl
toustový chléb, veka..

Postup
Konzervu tuňáka i s olejem vysypeme do misky, přidáme očištěné a najemno nastrouhané ředkvičky (příp. kedlubnu). Ochutíme šťávou z půlky citronu a maličko přisolíme. Řádně promícháme a takto připravenou pomazánkou potíráme plátky veky, chleba, příp. toustový chleba a nakonec zasypeme nadrobno nakrájenou pažitkou. Můžeme přizdobit kousky různé zeleniny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,585x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Tuňáková pomazánka I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!