Krůta na víně
Suroviny
4 porce krůty
1 cibule
60 g slaniny
2 dl bílého vína
60 g másla
zeleninová směs (může být mražená)
zelená petrželka
mletý pepř
sůl

Postup
Krůtu osolíme, opepříme a prošpikujeme slaninou, nakrájenou na proužky. Cibuli nakrájíme na drobno a dáme jí zpěnit na máslo. Přidáme porce krůty, kterou po všech stranách osmažíme. Podlijeme vínem a společně s petrželkou dusíme do měkka.
Podáváme s rýží nebo bramborovou kaší.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,320x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Krůta na víně
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!