Kotlety po francouzsku
Suroviny
4 vepřové kotlety
4 plátky šunky
několik plátků sýra
1 dl bílého vína
olej
máslo
petrželka
pepř
sůl
alobal

Postup
Alobal potřeme máslem a rozložíme na něj osolené, opepřené a na oleji osmažené kotlety. Na každý plátek dáme šunku, sýr, zalijeme vínem, zabalíme a pečeme asi 20 minut.
Na talíř dáváme nerozbalené maso v alobalu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,218x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 1)
6.00
1
10

Komentáře receptu Kotlety po francouzsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!