Kotlety po francouzsku
Suroviny
4 vepřové kotlety
4 plátky šunky
několik plátků sýra
1 dl bílého vína
olej
máslo
petrželka
pepř
sůl
alobal
Postup
Alobal potřeme máslem a rozložíme na něj osolené, opepřené a na oleji osmažené kotlety. Na každý plátek dáme šunku, sýr, zalijeme vínem, zabalíme a pečeme asi 20 minut.
Na talíř dáváme nerozbalené maso v alobalu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,404x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 1)
6.00
1
10
Komentáře receptu Kotlety po francouzsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!