Brusinková omáčka

Suroviny

340 g čerstvých plodů klikvy (brusinky)
200 g cukru
1/4 l vody

recept nemá fotografii

Postup

Cukr rozpustíme ve vodě v hlubší pávni a přivedeme do varu. Přidáme klikvy a znovu přivedeme k varu a pak je vaříme zvolna do doby, než slupka plodů praskne (což je asi za 10 minut) a hmota zgelovatí. Omáčku necháme vychladnout při pokojové teplotě, pak v ledničce.
Podáváme studené nebo teplé k masu nebo na ozdobu moučníků.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8,058x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brusinková omáčka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist