Pikantní guláš na žampionech
Suroviny
750 g hovězího masa (nejlépe kližky)
250 g žampionů
3 velké cibule
5 stroužků česneku
solamyl
tuk na opečení masa
1 sklenka červeného vína
pepř
sůl

Postup
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v solamylu. Dáme ho zprudka opéct na tuk a potom vyndáme. V masovém výpeku osmahneme nakrájené cibule, česnek a žampiony. Po 5ti minutách přilijeme víno a za stálého míchání uvedeme do varu. Dáme zpátky maso a dusíme do měkka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,323x
Hodnocení receptu:
10.00 (počet: 2)
10.00
2
10

Komentáře receptu Pikantní guláš na žampionech
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!