Pikantní guláš na žampionech
Suroviny
750 g hovězího masa (nejlépe kližky)
250 g žampionů
3 velké cibule
5 stroužků česneku
solamyl
tuk na opečení masa
1 sklenka červeného vína
pepř
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v solamylu. Dáme ho zprudka opéct na tuk a potom vyndáme. V masovém výpeku osmahneme nakrájené cibule, česnek a žampiony. Po 5ti minutách přilijeme víno a za stálého míchání uvedeme do varu. Dáme zpátky maso a dusíme do měkka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 242x
Hodnocení receptu:
10,00 (počet: 2)
10,00
2
10
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Pikantní guláš na žampionech
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!