Pikantní guláš na žampionech
Suroviny
750 g hovězího masa (nejlépe kližky)
250 g žampionů
3 velké cibule
5 stroužků česneku
solamyl
tuk na opečení masa
1 sklenka červeného vína
pepř
sůl
Postup
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v solamylu. Dáme ho zprudka opéct na tuk a potom vyndáme. V masovém výpeku osmahneme nakrájené cibule, česnek a žampiony. Po 5ti minutách přilijeme víno a za stálého míchání uvedeme do varu. Dáme zpátky maso a dusíme do měkka.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,407x
Hodnocení receptu:
10.00 (počet: 2)
10.00
2
10
10.00 (počet: 2)
10.00
2
10
Komentáře receptu Pikantní guláš na žampionech
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

