Vepřová žebírka na roštu
Suroviny
1 kg masitých vepřových žebírek
3 cibule
česnek
drcený kmín
pepř
sůl

Postup
Žebírka rozsekáme na jednotlivé porce, osolíme z obou stran, opepříme, posypeme kmínem a potřeme utřeným česnekem. Dáme do mísy s olejem a nakrájenou cibulí, promícháme a necháme uležet několik hodin. Na roštu po obou stranách opékáme.
Podáváme s kečupem, hořčicí nebo pikantní omáčkou a opékanými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,786x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřová žebírka na roštu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!