Vepřová žebírka na roštu
Suroviny
1 kg masitých vepřových žebírek
3 cibule
česnek
drcený kmín
pepř
sůl

Postup
Žebírka rozsekáme na jednotlivé porce, osolíme z obou stran, opepříme, posypeme kmínem a potřeme utřeným česnekem. Dáme do mísy s olejem a nakrájenou cibulí, promícháme a necháme uležet několik hodin. Na roštu po obou stranách opékáme.
Podáváme s kečupem, hořčicí nebo pikantní omáčkou a opékanými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,464x
Komentáře receptu Vepřová žebírka na roštu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!