Vepřová žebírka na roštu
Suroviny
1 kg masitých vepřových žebírek
3 cibule
česnek
drcený kmín
pepř
sůl

Postup
Žebírka rozsekáme na jednotlivé porce, osolíme z obou stran, opepříme, posypeme kmínem a potřeme utřeným česnekem. Dáme do mísy s olejem a nakrájenou cibulí, promícháme a necháme uležet několik hodin. Na roštu po obou stranách opékáme.
Podáváme s kečupem, hořčicí nebo pikantní omáčkou a opékanými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,686x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřová žebírka na roštu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!