Chřest s holandskou omáčkou

Suroviny

500 g brambor
250 g bílého chřestu
40 g másla

OMÁČKA:
3 žloutky
220 g másla
50 ml studené vody
1/2 citronu
bílý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Chřest očistíme a nakrájíme na tenké špalíčky a zlehka orestujeme na másle.

Žloutky v rendlíku vyšleháme do pěny. Rendlík dáme do vodní lázně a za stálého míchání připravíme hustou pěnu (nesmíme přehřát, jinak se srazí). Rendlík odstavíme z tepla a za stálého míchání přimícháme přepuštěné máslo.

Omáčku dochutíme citronovou šťávou, bílým pepřem a solí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,628x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chřest s holandskou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist