Vyskočky

Suroviny

250 g hladké mouky
200 g cukru
170 g 100% ztuženého tuku
1 lžíce kakaa
šlehačka
formičky košíčků

recept nemá fotografii

Postup

Z tuku, cukru, mouky a kakaa vypracujeme těsto a plníme jím formičky. Při zpracování těsta musíme mít teplé ruce, aby nám těsto netuhlo. Těsto pečeme v dobře vyhřáté troubě. Při pečení se ve formičkách vyfoukne. Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je. Na povrchu pootevřeme a vychladlé plníme ušlehanou šlehačkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,303x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vyskočky

anna: Sunday, June 5, 2011
peču vyskočky jako vánoční cukroví.suroviny jsou stejné jen nedávám kakao.těsto vyválím a radélkem nakrájím na čtverčky,peču na plechu s pečícím papírem.po upečení obaluji lehce v moučkovém cukru a jsou vynikající!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist