Vyskočky

Suroviny

250 g hladké mouky
200 g cukru
170 g 100% ztuženého tuku
1 lžíce kakaa
šlehačka
formičky košíčků

recept nemá fotografii

Postup

Z tuku, cukru, mouky a kakaa vypracujeme těsto a plníme jím formičky. Při zpracování těsta musíme mít teplé ruce, aby nám těsto netuhlo. Těsto pečeme v dobře vyhřáté troubě. Při pečení se ve formičkách vyfoukne. Když jsou vyskočky upečené, vyklopíme je. Na povrchu pootevřeme a vychladlé plníme ušlehanou šlehačkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 597x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vyskočky

anna: neděle 5. června 2011
peču vyskočky jako vánoční cukroví.suroviny jsou stejné jen nedávám kakao.těsto vyválím a radélkem nakrájím na čtverčky,peču na plechu s pečícím papírem.po upečení obaluji lehce v moučkovém cukru a jsou vynikající!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist