Cikánský guláš

Suroviny

500 g hovězího masa
500 g vepřové plece
2 zelené papriky
2 rajčata
250 ml kuřecího vývaru z kostky
2 lžičky sladké papriky
3 stroužky česneku
3 lžíce oleje
4 plátky slaniny
3 cibule
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky a smícháme dohromady se lžičkou sladké papriky. Osolíme, opepříme a přidáme polovinu nadrobno nasekaného česneku. Přikryjeme a necháme přes noc odležet v lednici.

Druhý den maso na rozpáleném oleji osmahneme. Přendáme ho do zapékací mísy a na pánev dáme na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli a opékáme, dokud je cibule slabě do hněda. Přidáme zbytek sladké papriky, na proužky nakrájenou papriku, zbytek česneku a dalších 10 minut vaříme. Až bude uvařeno, tak směs přendáme do zapékací mísy k masu, přidáme na kostičky nakrájená rajčata a vývar. Dosolíme, dopepříme a přivedeme k varu. Vaříme pod pokličkou asi 90 minut, dokud nebude maso měkké.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,893x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 3) 8.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cikánský guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist