Dušená chobotnice

Suroviny

600 g mražené chobotnice
4 rajčata
1 větší cibule
4 stroužky česneku
1 větší paprika
50 g oleje
1,5 dl červeného vína
bobkový list
nové koření
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Chobotnici necháme rozmrazit při pokojové teplotě a potom nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata a papriku s česnekem nakrájíme na plátky. V kastrolu rozehřejeme olej, dáme do něj cibuli a necháme mírně zpěnit. Potom přidáme chobotnici. Po chvíli přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření a osolíme, opepříme. Podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme. Občas promícháme a dle potřeby podlijeme vínem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,541x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušená chobotnice


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist