Čalamáda
Suroviny
5 kg zelí
1 Deko
3/4 l octa
2 sklenky oleje
1/2 kg cukru
1/2 kg cibule
2 sklenky strouhaného křenu

Postup
Zelí nakrouháme a opereme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Převaříme ocet s cukrem, přilijeme olej, přidáme Deko. Do nálevu přidáme zelí, cibuli a křen. Vše promícháme, plníme do menších zavařovacích sklenic a zarexujeme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 6,107x
Hodnocení receptu:
6.25 (počet: 4)
6.25
4
10

Komentáře receptu Čalamáda
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!