Filé s česnekovou majonézou

Suroviny

500 g rybího filé
250 ml olivového oleje
2 stroužky česneku
2 žloutky
3 lžíce citronové šťávy
4 plátky toastového chleba
75 g hladké mouky
1 vejce
3 lžíce slunečnicového oleje
cukr
sůl
pepř
plátky citronu na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Žloutky smícháme s 1 lžící citronové šťávy, osolíme, opepříme a přidáme trošku cukru. Po lžičkách vmícháme olivový olej a prolisovaný česnek.

Z toustového chleba odřežeme kůrku a zbytek rozdrobíme. V této strouhance obalíme rybí filé. Do mouky přidáme půl lžičky soli a opepříme. Vejce rozšleháme. Filé omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou, obalíme v takto připraveném trojobalu a na rozpáleném oleji z obou stranách smažíme asi 4 minuty.

Osmaženou rybu podáváme s česnekovou majonézou a zeleninovým salátem, zdobíme citronem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,337x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filé s česnekovou majonézou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist