Plněná krkovička

Suroviny

1 kg vepřové krkovičky
1 palička česneku
300 g mletého hovězího masa
100 ml bílého vína
100 g cibule
200 g čabajky (příp. paprikové klobásy)
lehce podrcená směs barevného pepře
drcený kmín
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Krkovici vykostíme a rozřízneme na velký plát, naklepeme, osolíme, posypeme na drobno nakrájenou cibulí a potřeme směsí masa, kterou jsme si připravili smícháním mletého masa s vínem, kmínem, solí, pepřem a prolisovaným česnekem.

Na střed dáme klobásu, kolem které přihrneme masovou směs a zamotáme masem. Omotáme nití nebo zamotáme do alobalu. Pečeme ve středně vyhřáté troubě přibližně jednu hodinu.

Před podáváním nakrájíme na šikmé plátky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,971x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněná krkovička


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist