Plněná krkovička
Suroviny
1 kg vepřové krkovičky
1 palička česneku
300 g mletého hovězího masa
100 ml bílého vína
100 g cibule
200 g čabajky (příp. paprikové klobásy)
lehce podrcená směs barevného pepře
drcený kmín
sůl

Postup
Krkovici vykostíme a rozřízneme na velký plát, naklepeme, osolíme, posypeme na drobno nakrájenou cibulí a potřeme směsí masa, kterou jsme si připravili smícháním mletého masa s vínem, kmínem, solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
Na střed dáme klobásu, kolem které přihrneme masovou směs a zamotáme masem. Omotáme nití nebo zamotáme do alobalu. Pečeme ve středně vyhřáté troubě přibližně jednu hodinu.
Před podáváním nakrájíme na šikmé plátky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,279x
Komentáře receptu Plněná krkovička
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!