Salát s hovězím masem

Suroviny

650 g nových brambor
300 g svíčkové
300 g fazolových lusků
2 stroužky česneku
100 g cherry rajčátek
1 červená cibule
2 lžíce majonézy
1 lžíce vinného octa
1 lžíce křenu
1 lžíce petrželky
olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Troubu rozehřejeme na 180 °C. Brambory nakrájíme na polovičky, dáme do pekáčku s troškou olivového oleje a dáme péct do trouby na 25 minut. Mezitím dáme do misky lžíci oleje, polovinu rozdrceného česneku a maso, které jsme nakrájeli na nudličky a všechno pořádně promícháme. Necháme marinovat.

Fazolové lusky uvaříme v osolené vodě, scedíme a smícháme s na drobno nakrájenou cibulí a rajčátky nakrájenými na poloviny.

Majonézu smícháme s octem, křenem, zbylým česnekem, troškou oleje a umícháme si dressing.

Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm svíčkovou. Necháme ji trošku vychladnout a nakonec smícháme maso se zeleninou a přelijeme připraveným dressingem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,368x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát s hovězím masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist