Ďábelská omáčka
Suroviny
60 g sterilovaných okurek
200 g majonézy
25 g kečupu
0,3 dl vína
20 g cibule
10 g feferonek
sůl
pepř
hořčice
ocet
worcester

Postup
Okurky nastrouháme a vmícháme je do majonézy. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a feferonky. Promícháme a přidáme kečup, trošku hořčice, víno, ocet, pepř a worcester, osolíme. Vše promícháme a necháme chvíli vychladit.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,142x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ďábelská omáčka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!