Hovězí maso po provensálsku

Suroviny

4 plátky hovězího masa
4 brambory
4 žampiony
4 mrkve
4 rajčata
2 větší bílé ředkvičky
1 malá cuketa
1 cibule
1 červená cibule
2 lžíce olivového oleje
1 hrst provensálských bylinek
1 malý rajský protlak

recept nemá fotografii

Postup

Brambory oloupeme a nakrájíme je na půlměsíčky. Stejně tak připravíme ředkvičky a mrkev. Cuketu neoloupeme, ale jen rozpůlíme. Vykrojíme jádra a také nakrájíme na půlměsíčky. Žampiony nakrájíme na plátky a cibuli na drobno. Rajčata oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme z nich jádra (nevyhazujeme) a také nakrájíme.

Do větší hluboké pánve nalijeme olej a zprudka na něm osmažíme plátky masa. Když se zatáhne, vyndáme ho a do oleje dáme cibuli a jádřince z rajčat. Necháme cibuli zesklovatět, potom přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme bylinky a všechnu ostatní zeleninu. Podlijeme sklenicí vody a necháme 40 minut dusit, podle měkkosti masa. Jakmile bude měkké, zahustíme protlakem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,433x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí maso po provensálsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist