Hermelínové karbanátky
Suroviny
2 Hermelíny
2 dl mléka
40 g hrubé mouky
1 vejce
kmín
pepř
sůl

Postup
Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši, do které přimícháme nastrouhané Hermelíny. Přidáme kmín, osolíme, opepříme a přimícháme celé vejce. Zahustíme strouhankou. Dáme vychladit do lednice a poté z těsta tvarujeme karbanátky, které obalíme v hladké mouce a smažíme na rozpáleném oleji.
Podáváme s brambory a tatarkou, nebo jen s černým pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,732x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hermelínové karbanátky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!