Zapékaná drůbeží směs

Suroviny

300 g pečeného drůbežího masa
1 menší cibule
50 g tuku
30 g hladké mouky
100 g čerstvých žampiónů (nebo jiných hub)
20 g tvrdého sýra
1/2 citrónu
mléko
sůl, pepř
bílá veka

recept nemá fotografii

Postup

Pečené drůbeží maso (lhostejno jaké) odkostíme, polovinu nakrájíme na kostičky a druhou polovinu umeleme. Z mouky, tuku a mléka si připravíme bílou omáčku a tou zalijeme maso, které jsme předtím smíchali se zpěněnou cibulkou nakrájenou na kostičky. Pak přidáme nadrobno nakrájené žampióny. Osolíme, opepříme a znovu promícháme. Vložíme do pekáčku a posypeme všechno nastrouhaným sýrem. Dáme péci do trouby. Když je směs upečená, pokapeme ji ještě citrónem.
Podáváme s bílou vekou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,949x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapékaná drůbeží směs


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist