Hovězí plátky s tymiánem
Suroviny
1 kg hovězího zadního masa
1,5 dcl olivového oleje
1 dcl slunečnicového oleje
1 lžička citronové šťávy
1/2 lžičky sušeného tymiánu
1/2 lžičky cukru
pepř
sůl

Postup
Hovězí maso nakrájíme na plátky. Ostatní ingredience společně dobře promícháme a menší část této směsi dáme do lednice, do zbytku naložíme maso, které necháme přes noc marinovat. Následující den ho grilujeme a během grilování potíráme zbylou směsí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,505x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Hovězí plátky s tymiánem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!