Hovězí plátky s tymiánem
Suroviny
1 kg hovězího zadního masa
1,5 dcl olivového oleje
1 dcl slunečnicového oleje
1 lžička citronové šťávy
1/2 lžičky sušeného tymiánu
1/2 lžičky cukru
pepř
sůl

Postup
Hovězí maso nakrájíme na plátky. Ostatní ingredience společně dobře promícháme a menší část této směsi dáme do lednice, do zbytku naložíme maso, které necháme přes noc marinovat. Následující den ho grilujeme a během grilování potíráme zbylou směsí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,557x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Hovězí plátky s tymiánem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!