Medová žebírka na gril
Suroviny
4 kg vepřových žebírek
1/2 litru piva
4 lžíce medu
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce chilli koření
1 lžíce šalvěje
sůl

Postup
Žebírka naporcujeme, dáme do větší nádoby a zalijeme směsí piva, citronové šťávy, medu, soli a koření. Necháme alespoň 24 hodin marinovat a během této doby žebírka několikrát obrátíme. Poté opatrně grilujeme a nezapomínáme potírat zbylou marinádou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,340x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Medová žebírka na gril
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!