Závitky s tuňákem
Suroviny
8 plátků lasagní
150 g tuňáka ve vlastní šťávě z konzervy
400 g tvarohu
2 vejce
150 g nastrouhaného parmezánu
1 svazek jarní cibulky
2 stroužky česneku
1 svazek kerblíku
pepř
sůl
máslo na vymaštění formy
Postup
Troubu předehřejeme na 180 °C. Lasagne uvaříme na skus ve vroucí osolené vodě, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a dáme si je stranou. Tuňáka necháme okapat a vidličkou ho rozmačkáme. Cibulku nakrájíme na slabá kolečka, česnek nasekáme nadrobno a stejně tak i kerblík. Tvaroh s vejci a 100 g parmezánu rozmícháme, přidáme cibulku s česnekem a kerblíkem, promícháme s tuňákem a osolíme, opepříme.
Každý plátek lasagní potřeme tvarohovou směsí a stočíme. Závitky pokrájíme na širší kousky a dáme do vymazané zapékací formy. Zasypeme zbytkem parmezánu a dáme zapéct na 15 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,760x
Komentáře receptu Závitky s tuňákem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!