Těstoviny se zeleninovou omáčkou

Suroviny

500 g těstovin – mušle
4 malé cukety
2 malé lilky
150 g žampionů
1 svazek petrželky
1 stroužek česneku
2 lžičky oregana
4 lžíce olivového oleje
nastrouhaný parmezán
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Cukety a lilky zbavíme stopek a nakrájíme na půl centimetru silné plátky. Osolíme a necháme 20 minut odležet. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, cukety a lilky opláchneme a osušíme. Petrželku nasekáme najemno a česnek utřeme. Na pánvi rozpálíme olej, krátce na něm osmahneme česnek s petrželkou a přidáme houby se zeleninou. Chvilku smažíme, potom okořeníme oreganem, osolíme, opepříme a za stálého míchání na mírném ohni vaříme.

Těstoviny uvaříme na skus, scedíme a necháme okapat. Promícháme je se zeleninovou omáčkou a podáváme posypané parmezánem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,881x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Těstoviny se zeleninovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist