Zapečené jehněčí kotlety

Suroviny

12 jehněčích kotlet
4 stroužky česneku
sůl, pepř
majoránka
tymián
olivový olej
4 rajčata
broskvový kompot
12 plátků tvrdého sýra

recept nemá fotografii

Postup

Kotlety opláchneme a osušíme. Česnek oloupeme a prolisujeme, rozmícháme ho s 1 lžičkou soli, podle chuti pepře, majoránkou, tymiánem a 100 ml oleje. Do mísy vložíme kotlety, zalijeme marinádou a na 3 hodiny dáme na chladné místo. Během marinování maso obracíme. Pak ho z obou stran 4 minuty ogrilujeme na rozpáleném grilu, dáme do pekáče, na každou kotletu položíme plátek rajčete, kousek broskve a přikryjeme plátkem sýra. Zapečeme ve vyhřáté troubě.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,175x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečené jehněčí kotlety


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist