Zapečené jehněčí kotlety
Suroviny
12 jehněčích kotlet
4 stroužky česneku
sůl, pepř
majoránka
tymián
olivový olej
4 rajčata
broskvový kompot
12 plátků tvrdého sýra

Postup
Kotlety opláchneme a osušíme. Česnek oloupeme a prolisujeme, rozmícháme ho s 1 lžičkou soli, podle chuti pepře, majoránkou, tymiánem a 100 ml oleje. Do mísy vložíme kotlety, zalijeme marinádou a na 3 hodiny dáme na chladné místo. Během marinování maso obracíme. Pak ho z obou stran 4 minuty ogrilujeme na rozpáleném grilu, dáme do pekáče, na každou kotletu položíme plátek rajčete, kousek broskve a přikryjeme plátkem sýra. Zapečeme ve vyhřáté troubě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 1,934x
Komentáře receptu Zapečené jehněčí kotlety
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!