Drůbeží perkelt

Suroviny

400 g drůbežího masa
3 cibule
2 stroužky česneku
olej
sůl
mletý bílý pepř
kmín
1 lžíce mleté červené papriky
2 lžíce červeného vinného octa
4 lžíce pikantního leča
celerová a petrželová nať
kousek feferonky

recept nemá fotografii

Postup

Pokud je třeba, maso vykostíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na osminky, česnek oloupeme a nadrobno nasekáme. Na rozehřátém oleji opečeme maso, přidáme cibuli, česnek a krátce spolu opékáme. Potom přidáme sůl, pepř, kmín, papriku, ocet, lečo, podlijeme vařící vodou, přikryjeme a dusíme asi 45 minut. Během dušení občas promícháme. Nakonec přidáme nasekané natě.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,915x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 1) 5.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží perkelt


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist