Čočka nebo fazole na kyselo

Suroviny

300 g čočky nebo fazolí
60 g sádla
20 g hladké mouky
1 větší cibule
ocet
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Čočku nebo fazole přebereme a namočíme (nejlépe přes noc) do studené vody. Druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka. Ze sádla, nadrobno nakrájené cibule a mouky usmažíme světlou jíšku, přidáme ji k čočce nebo fazolím a je-li třeba, podlijeme troškou vody. Ochutíme octem a osmažíme.
Podáváme se sázenými nebo natvrdo vařenými vejci a kyselou okurkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,922x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 4) 8.00 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čočka nebo fazole na kyselo


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist