Zapečené žampióny

Suroviny

12 velkých žampiónů
1 větší cibule
250 g listového špenátu
50 g másla
3 rajčata
100 g taveného sýra
3 lžíce strouhanky
čerstvá bazalka
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Žampióny otřeme vlhkou utěrkou a očistíme. Vyřízneme nožičky a nakrájíme je na malé kousky. Oloupanou cibuli a špenát nasekáme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm zpěníme cibuli, přidáme nakrájené houby a špenát. Osolíme, opepříme a necháme asi 3 minuty dusit. Nakonec přidáme kousky rajčat a taveného sýra. Vzniklou směs plníme do kloboučků žampiónů. Naskládáme je do pekáčku, posypeme strouhankou a na každý dáme malý kousek másla. Pečeme je v rozpálené troubě asi 15 minut. Na talířích je zdobíme lístky bazalky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,685x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečené žampióny


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist