Naložený květák
Suroviny
květák
mrkev
ocet
dle chuti celé feferonky
NÁLEV:
0,75 l vody
0,3 l octa
1 lžíce soli
1 lžíce cukru
bobkový list
nové koření
celý pepř
estragon
1 lžička hořčičného semínka

Postup
Květák rozebereme na růžičky a dáme ho do vařící vody, kterou jsme okyselili octem. Povaříme 5 minut, scedíme a necháme vychladnout. Dáváme do sklenic a proložíme kolečky mrkve. Kdo má rád ostré, může přidat celé feferonky. Zalijeme nálevem, který připravíme tak, že všechny suroviny na nálev svaříme, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 95 °C.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,852x
Hodnocení receptu:
10.00 (počet: 2)
10.00
2
10

Komentáře receptu Naložený květák
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!