Polévka z rajčat a bílých fazolí
Suroviny
800 g sterilovaných krájených rajčat
200 ml kuřecího vývaru
400 g bílých fazolí
1 cibule
2 stroužky česneku
2 lžičky cukru
1 bobkový list
olivový olej
petrželka
Postup
Na olivovém oleji necháme 2 minuty osmažit na drobno nakrájenou cibuli a rozmačkaný česnek. Přimícháme rajčata, vývar a bobkový list, přivedeme k varu a nezakryté vaříme na mírném plameni asi 3 minuty. Bobkový list vyndáme a polévku rozmixujeme dohladka. Znovu přivedeme k varu a přimícháme fazole. Prohřejeme a podáváme posypané petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,361x
Komentáře receptu Polévka z rajčat a bílých fazolí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!