Polévka z rajčat a bílých fazolí

Suroviny

800 g sterilovaných krájených rajčat
200 ml kuřecího vývaru
400 g bílých fazolí
1 cibule
2 stroužky česneku
2 lžičky cukru
1 bobkový list
olivový olej
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Na olivovém oleji necháme 2 minuty osmažit na drobno nakrájenou cibuli a rozmačkaný česnek. Přimícháme rajčata, vývar a bobkový list, přivedeme k varu a nezakryté vaříme na mírném plameni asi 3 minuty. Bobkový list vyndáme a polévku rozmixujeme dohladka. Znovu přivedeme k varu a přimícháme fazole. Prohřejeme a podáváme posypané petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,165x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka z rajčat a bílých fazolí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist