Plněná vepřová panenka s hermelínem a pršutem

Suroviny

Vepřová panenka
hermelín
sušená šunka "pršut"
sůl
pepř
máslo

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou panenku podélně rozřízneme, trochu zase podél pořežeme, aby z toho vznikl plát masa, který přes mikrotén naklepeme. Panenku mírně osolíme, opepříme, teňounké plátky pršutu naskládáme, na to hned hermelín na plátečky.

Opatrně roládku svineme a ještě jednou ji pláty pršutu omotáme, jde to lehce, jelikožjsou plátky tenké. Hotovou roládu omotáme nití, aby nevytékal hermelín, dáme na pekáč do trouby a poklademe plátky másla. Asi za 10 min podlejeme mírně vývarem nebo vodou a dalších 10 min dusíme pod alobalem. Následně alobal sundáme, obrátíme a necháme cca 20 min zezlátnout. Teplota trouby - s alobalem 220st., bez alobalu 180 st.

Příloha - šťouchané brambory, zeleninový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,260x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0.00 (počet: 1) 0.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Plněná vepřová panenka s hermelínem a pršutem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist