Plněná vepřová panenka s hermelínem a pršutem
Suroviny
Vepřová panenka
hermelín
sušená šunka "pršut"
sůl
pepř
máslo
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Vepřovou panenku podélně rozřízneme, trochu zase podél pořežeme, aby z toho vznikl plát masa, který přes mikrotén naklepeme. Panenku mírně osolíme, opepříme, teňounké plátky pršutu naskládáme, na to hned hermelín na plátečky.
Opatrně roládku svineme a ještě jednou ji pláty pršutu omotáme, jde to lehce, jelikožjsou plátky tenké. Hotovou roládu omotáme nití, aby nevytékal hermelín, dáme na pekáč do trouby a poklademe plátky másla. Asi za 10 min podlejeme mírně vývarem nebo vodou a dalších 10 min dusíme pod alobalem. Následně alobal sundáme, obrátíme a necháme cca 20 min zezlátnout. Teplota trouby - s alobalem 220st., bez alobalu 180 st.
Příloha - šťouchané brambory, zeleninový salát.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) jona,
Zobrazeno 5,680x
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Plněná vepřová panenka s hermelínem a pršutem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!