Zapečená krkovička

Suroviny

4 plátky vepřové krkovičky s kostí
6 stroužků česneku
1 cibule
máslo na vymazání

MARINÁDA:
2 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce sójové omáčky
6 lžic ostrého kečupu
1 lžička medu
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky pepře

recept nemá fotografii

Postup

Plátky krkovičky naklepeme a na stranách nařízneme, aby se nám při pečení nezkroutily. Z obou stran je osolíme. Potřeme rozetřeným česnekem a dáme do vymazaného pekáčku. Na maso nasypeme nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme marinádou, kterou jsme připravili smícháním všech uvedených surovin a přidali 50 ml vody. Přikryjeme a dáme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme hodinu.

Podáváme se šťouchanými bramborami s petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,044x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.33 (počet: 3) 9.33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečená krkovička


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist