Teplý tuňákový salát
Suroviny
650 g malých nových brambor
175 g tuňáka v olivovém oleji
200 g zelených fazolek
2 lžíce bazalkového pesta
8 cherry rajčátek
4 lžíce olivového oleje (příp. může být olej od tuňáka)
2 hrsti baby špenátu

Postup
Brambory omyjeme, dáme do vařící vody a 15 minut vaříme doměkka. Mezitím smícháme pesto s olejem a tuňáka necháme okapat. Pak ho vidličkou rozdělíme na jednotlivé kousky. Na poslední tři minuty přidáme k bramborám fazolky, poté obojí scedíme a osušíme. Dáme do salátové misky. Přidáme špenát, osolíme a opepříme, vmícháme rajčata i tuňáka a zakapeme olejem s pestem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,638x
Komentáře receptu Teplý tuňákový salát
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!