Teplý tuňákový salát

Suroviny

650 g malých nových brambor
175 g tuňáka v olivovém oleji
200 g zelených fazolek
2 lžíce bazalkového pesta
8 cherry rajčátek
4 lžíce olivového oleje (příp. může být olej od tuňáka)
2 hrsti baby špenátu

recept nemá fotografii

Postup

Brambory omyjeme, dáme do vařící vody a 15 minut vaříme doměkka. Mezitím smícháme pesto s olejem a tuňáka necháme okapat. Pak ho vidličkou rozdělíme na jednotlivé kousky. Na poslední tři minuty přidáme k bramborám fazolky, poté obojí scedíme a osušíme. Dáme do salátové misky. Přidáme špenát, osolíme a opepříme, vmícháme rajčata i tuňáka a zakapeme olejem s pestem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,400x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Teplý tuňákový salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist