Tuňákové karbanátky
Suroviny
300 g vařených brambor
100 g tuňáka v oleji
1 lžíce hladké mouky (+ na poprášení)
1 vejce
2 citrony
hrst petrželky
sůl
pepř
olej na smažení
Postup
Uvařené brambory scedíme, důkladně osušíme, rozmačkáme, přidáme tuňáka, mouku, vejce, nasekanou petrželku. Osolíme, opepříme, přidáme nastrouhanou kůru z 1 citronu, zamícháme a na pomoučeném pracovním vále uděláme karbanátky. Necháme hodinu odležet v lednici. Po odležení tvarujeme karbanátky, které smažíme čtyři minuty z každé strany ve vyšší vrstvě oleje.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,695x
Komentáře receptu Tuňákové karbanátky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!