Tuňákové karbanátky

Suroviny

300 g vařených brambor
100 g tuňáka v oleji
1 lžíce hladké mouky (+ na poprášení)
1 vejce
2 citrony
hrst petrželky
sůl
pepř
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Uvařené brambory scedíme, důkladně osušíme, rozmačkáme, přidáme tuňáka, mouku, vejce, nasekanou petrželku. Osolíme, opepříme, přidáme nastrouhanou kůru z 1 citronu, zamícháme a na pomoučeném pracovním vále uděláme karbanátky. Necháme hodinu odležet v lednici. Po odležení tvarujeme karbanátky, které smažíme čtyři minuty z každé strany ve vyšší vrstvě oleje.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,454x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tuňákové karbanátky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist