Vepřová krkovice s hořčicovou omáčkou

Suroviny

4 plátky vepřové krkovice
2 lžíce oleje
3 lžíce másla
6 lžic hladké mouky
sušený tymián
sůl
čerstvě namletý pepř
1 cibule
100 ml bílého vína
200 ml smetany 33%
2 lžíce pikantní hořčice
1 lžíce hrubě namletého barevného pepře

recept nemá fotografii

Postup

Maso osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Pak maso opečeme z obou stran na másle s olejem, spolu s nakrájenou cibulí. Maso podlijeme vínem a podusíme doměkka.


Měkké maso vyndáme a do výpeku piřdáme hořčici, namletý pepř, smetanu, ve které rozmícháme vrchovatou lžíci hladké mouky, podle chuti osolíme a 10 minut povaříme. Do hotové omáčky dáme maso, vše prohřejeme a podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,040x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová krkovice s hořčicovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist