Grilovaný losos s limetkovým máslem
Suroviny
6 filetů lososa s kůží
2 lžíce nasekané limetkové kůry
sůl
pepř
olivový olej na potření
LIMETKOVÉ MÁSLO:
125 g změklého másla
1 velký stroužek česneku
125 ml čerstvé limetkové šťávy
1 lžička soli + 1 lžička černého pepře

Postup
Připravíme si limetkové máslo: Česnek utřeme s limetkovou šťávou, solí a pepřem co nejvíc dohladka. Potom směs postupně přidáváme ke změklému máslu a dokonale promícháme. Zabalíme do potravinové folie a necháme ztuhnout.
Filety osolíme ze všech stran a opepříme, lehce potřeme olivovým olejem a potom je 4 minuty z každé strany grilujeme. Posypeme limetkovou kůrou a podáváme s plátkem limetkového másla.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,362x

Komentáře receptu Grilovaný losos s limetkovým máslem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!