Polévka z podmáslí
Suroviny
1 l podmáslí
polohrubá mouka
voda
sůl
4 vejce
chléb

Postup
Osolenou vodu uvedeme k varu. Podmáslí rozkvedláme s trochou mouky a poté přilijeme do vroucí vody. Vše dobře promícháme, aby polévka zhoustla. Nakonec přidáme kousek másla.
Na talíři rozkrojíme vejce uvařené na měkko a přelijeme horkou polévkou. Podáváme s krajícem chleba.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,741x
Hodnocení receptu:
10.00 (počet: 1)
10.00
1
10

Komentáře receptu Polévka z podmáslí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!