Vepřová roláda plněná mrkví

Suroviny

1 kg vepřového masa od žeber na roládu
2 větší mrkve
2 cibule
kmín
mouka
15 lístků čerstvé bazalky
olej
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso od žeber rozprostřeme, osolíme, poklademe plátky bazalky. Na maso s bazalkou položíme očištěnou mrkev jako nádivku. Naplněný plát pevně převážeme režnou nití, utáhneme a roládu na povrchu potřeme směsí soli, pepře a rozdrceným kmínem.

Roládu nejprve zprudka opečeme na trošce oleje a poté jí dáme na plech, lehce podlijeme vývarem nebo vodou a společně s dvěmi kusy celé neoloupané cibule dáme péct na 90 minut do trouby. Pečeme přiklopené nebo pod alobalem. Šťávu z výpeku můžeme zahustit troškou mouky rozmíchané ve vodě a přibližně 10 minut nechat povařit.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,493x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová roláda plněná mrkví


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist