Domácí pivní sýr

Suroviny

500 g měkkého tvarohu
3 dl světlého piva
1 rovná kávová lžička soli
kmín
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Ve větší nádobě rozmícháme tvaroh s pepřem a kmínem, solí a zalijeme pivem. Přikryjeme a necháme 5 dnů uzrát při pokojové teplotě. Dobře proleželý sýr má nažloutlou barvu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,093x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.33 (počet: 3) 9.33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Domácí pivní sýr


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist