Domácí pivní sýr
Suroviny
500 g měkkého tvarohu
3 dl světlého piva
1 rovná kávová lžička soli
kmín
mletý pepř

Postup
Ve větší nádobě rozmícháme tvaroh s pepřem a kmínem, solí a zalijeme pivem. Přikryjeme a necháme 5 dnů uzrát při pokojové teplotě. Dobře proleželý sýr má nažloutlou barvu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,093x
Hodnocení receptu:
9.33 (počet: 3)
9.33
3
10

Komentáře receptu Domácí pivní sýr
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!