Domácí pivní sýr
Suroviny
500 g měkkého tvarohu
3 dl světlého piva
1 rovná kávová lžička soli
kmín
mletý pepř

Postup
Ve větší nádobě rozmícháme tvaroh s pepřem a kmínem, solí a zalijeme pivem. Přikryjeme a necháme 5 dnů uzrát při pokojové teplotě. Dobře proleželý sýr má nažloutlou barvu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,401x
Hodnocení receptu:
9.33 (počet: 3)
9.33
3
10

Komentáře receptu Domácí pivní sýr
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!