Lupínky v čokoládě

Suroviny

100 g - polotovary na smažení
100 g - čokoláda na vaření
20 g - máslo
100 ml - mléko

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme lupínky ke smažení. Tyto polotovary poté usmažíme ve fritovacím hrnci nebo na pánvičce při teplotě 180 – 200 °C. Pokud po několika sekundách zvětší svůj objem a získají zlatavou barvu, tak má olej správnou teplotu. Nabereme hrst snacků a opatrně je vhodíme do rozpáleného oleje. Snacky jsou hotové během 5-10 vteřin. Čokoládu začneme připravovat ihned poté, abychom měli snacky stále teplé a křupavé. Rozehřejeme velmi pozvolna 100 ml mléka a přidáme čokoládu. Pozvolna mícháme několik minut. Nakonec přidáme 20g másla a čekáme, až se rozpustí. Teď už jen snacky polijeme horkou čokoládou. Doporučujeme čokoládu nechat na snackách zchladit 5-10 min v lednici. Až ochutnáte, pochopíte :) Dobrou chuť.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,787x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Lupínky v čokoládě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist