Kančí hřbet na česneku

Suroviny

800 g kančího hřbetu
40 g slaniny
4 stroužky česneku
80 g sádla
1 cibule
2 lžíce tvrdého nastrouhaného sýra
nové koření
celý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Kančí hřbet prošpikujeme slaninou, potřeme utřeným česnekem se solí. Na sádle zpěníme na plátky nakrájenou cibuli společně s kořením, přidáme maso a opečeme. Podlijeme vodou a dáme péct do trouby, kde často podléváme. Když bude maso měkké, šťávu zahustíme chlebem, dle chuti osolíme a necháme projít varem. Podáváme s bramborovými knedlíky a brusinkovým kompotem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,569x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kančí hřbet na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist