Zajíc načerno

Suroviny

1 zaječí předek
1 cibule
kořenová zelenina
2 lžíce sádla
z 5 kostek cukru karamel
2 lžíce ostružinové marmelády
1 lžíce vinného octa
1 lžíce másla
2 lžíce mouky
mletý pepř
sůl
nové koření
bobkový list
hřebíček
tymián

recept nemá fotografii

Postup

Zaječí předek zbavíme blan i šlach a naporcujeme ho na kousky. Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme i veškeré koření. Nakonec na zeleninu dáme naporcovaného zajíce, osolíme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. K hotovému masu přidáme marmeládu a zkaramelizovaný cukr. Vzniklou omáčku zahustíme jíškou z másla a mouky a okyselíme vinným octem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,520x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zajíc načerno


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist